Project Dinja van Liere

Je bent hier:
Je bent hier:

Over Dinja van Liere

Na in het verre verleden ook gesprongen te hebben bij de pony’s koos de gedreven Dinja definitief voor de dressuur. Dinja van lieren is de rising-star van de dressuurrijders van het Team NL. In 2021 debuteerde Dinja op het Nederlands kampioenschap met een bronzen medaille met haar paard Hermès. Een jaar later won Dinja met hetzelfde paard de gouden medaille op het Nederlands kampioenschap. In de afgelopen jaren heeft Dinja veel successen behaald op eigen bodem, maar ook op internationaal terrein met haar paard Hermès.

Naast het rijden in de top van de dressuur is Dinja ook werkzaam bij het bedrijf Reesink Horses. Reesink Horses is uitgebreid en heeft een eigen hengstenstation geopend op een prachtige locatie aan de Sonhofweg in Uden geopend. Paco Horse Products heeft deze locatie mogen voorzien van de stalinrichting. Op deze tweede vestiging zullen een aantal hengsten en getalenteerde dressuurpaarden komen te staan. De locatie wordt omgebouwd tot een EU-station. Met deze keuze kunnen ze naast de Nederlandse fokkers, ook de buitenlandse fokkers gaan bedienen. Reesink Horses wilden graag alles op één plek samenbrengen om talentvolle paarden zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen.

Bekijk de prachtige stalinrichting voor Reesink Horses hieronder!

Met Paco en Equisport hebben wij al onze plannen kunnen verwezenlijken. Samen zijn we tot een prachtig eindresultaat gekomen.

Dinja van liere

Dinja van Liere

Olympisch Ruiter

Samenwerking met Paco

Met Paco en Equisport hebben wij al onze plannen kunnen verwezenlijken. Samen zijn we tot een prachtig eindresultaat gekomen.

Neem een kijkje bij het project bij Reesink Horses

Paco horse products Pascal Klein Kalvenhaar

Heb je een vraag over dit project of wil je zelf een stal laten bouwen?

Pascal Klein Kalvenhaar helpt je graag!

Klanten over ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties, ontwikkelingen, producten en ander nieuws via onze nieuwsbrief.

doneOerdegelijke producten

doneHoog en secuur afwerkingsniveau

doneMaatwerk specialist

done24 jaar ervaring

donePersoonlijke aandacht

doneBetrokken partner

Volg ons

Instagram