Stal Bellert

Prachtig project met paardenstallen en stalvensters

Je bent hier:
Je bent hier:

Over Stal Bellert

Stal Bellert is een landelijke gelegen pensionstal in Beemte Broekland. Iedereen met een paard kan hier terecht. Paco Horse Products heeft hier een gaaf project mogen uitwerken: strak afgewerkte paardenstallen en mooie stalvensters. Daarnaast zijn in de stallen uitschuifbare tussenwanden verwerkt. Hierdoor kan je makkelijk alle stallen openzetten en tegelijkertijd alle stallen uitmesten.

Bekijk alle gave foto’s en het korte filmpje onderaan deze pagina!

Wij zijn onder de indruk wat er bij Pascal allemaal mogelijk is!

Stal Bellert

Samenwerking met Paco

Vanaf het eerste gesprek meteen een goed gevoel bij Pascal. Hij neemt de tijd en bespreekt eerst wat de wensen zijn. Pascal liet ons de mogelijkheden uitgebreid zien in zijn showroom en schroomde niet om ons mee te nemen naar reeds opgeleverde projecten. Mede daardoor en de vele jaren ervaring van Pascal, ontstonden er In de gesprekken die volgden veelal nieuwe ideeën en aanpassingen waar wij nooit opgekomen waren, en welke zonder moeite daarna omgezet werden. Wij zijn onder de indruk wat er bij Pascal allemaal mogelijk is op het gebied van paardenboxen en benodigdheden en de hoogstaande kwaliteit hiervan.

Afspraak is afspraak bij Pascal. Zo ook de levering van het materiaal, op de afgesproken datum en al het materiaal compleet. Alles was in de fabriek al voorbereid voor een zo efficiënt mogelijke montage welke wij zelf uitgevoerd hebben. Ook hierbij was voor Pascal en zijn zoon Justin niks te gek! Voor telefonisch advies in de avonduren en weekend of kwamen zelfs meerdere keren langs om te adviseren waar nodig.

Wij hebben de samenwerking met Pascal als zeer prettig ervaren, en hadden zonder hem niet dit perfecte eindresultaat gehad!

Neem een kijkje bij Stal Bellert

Paco horse products Pascal Klein Kalvenhaar

Heb je een vraag over dit project of wil je zelf een stal laten bouwen?

Pascal Klein Kalvenhaar helpt je graag!

Klanten over ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties, ontwikkelingen, producten en ander nieuws via onze nieuwsbrief.

doneOerdegelijke producten

doneHoog en secuur afwerkingsniveau

doneMaatwerk specialist

done24 jaar ervaring

donePersoonlijke aandacht

doneBetrokken partner

Volg ons

Instagram