Stallen in Raalte

Een degelijke stal in Raalte.

Je bent hier:
Je bent hier:

Over de stallen in Raalte

In Raalte kregen wij de opdracht om een degelijke stal bouwen. Wij hebben hier maatwerk toegepast. Ook hebben we in deze stal de eerste nieuwe types Easy Hay ingebouwd. Dit is een Easy Hay met voerbak boven de hooiruif. De klant is erg tevreden over de Easy Hay. De klant geeft aan dat de Easy Hay inderdaad super snel en eenvoudig werkt. De paarden hebben voldoende hooi voor één dag en er wordt hooi een strooisel bespaart. We hebben deze stal tevens voorzien van wasplaats inrichting. De wasplaats palen zijn voorzien van ogen op verschillende hoogtes.

Diverse producten zijn geleverd door Stalland in Heino, hierbij kan je denken aan ophangsystemen voor gereedschap en harnachement.

Pascal denkt goed mee over het ontwerp en de indeling van de stallen. De wensen die niet standaard zijn kunnen worden gerealiseerd door maatwerk.

Samenwerking met Paco

De samenwerking verliep goed. De klant wilde graag vier stallen, een wasplaats, een zadelkamer en traliewerken. Dit moest gebouwd worden in een nieuw pand waarin in het achterste gedeelte de paarden moesten komen. In het project kwam bij een aantal onderdelen maatwerk kijken, zoals bij de traliewerken. In de bestaande ramen van het pand hebben wij traliewerken gemonteerd. De klant wilde graag een hooisysteem. Voor deze wens van de klant hebben wij samen gekozen om Easy Hays met voerbak boven de hooiruif in de stallen te bouwen. De stal is een eenvoudige, maar strakke stal. Door sierplanken in de wanden te maken, houd je toch een luxe stijl. De klant geeft aan erg tevreden te zijn over de monteurs.

Neem een kijkje bij de stallen in Raalte

Paco horse products Pascal Klein Kalvenhaar

Heb je een vraag over dit project of wil je zelf een stal laten bouwen?

Pascal Klein Kalvenhaar helpt je graag!

Klanten over ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties, ontwikkelingen, producten en ander nieuws via onze nieuwsbrief.

doneOerdegelijke producten

doneHoog en secuur afwerkingsniveau

doneMaatwerk specialist

done24 jaar ervaring

donePersoonlijke aandacht

doneBetrokken partner

Volg ons

Instagram